Vestjylland Camping

Billig%20Camping%20VestjyllandCamping i Vestjylland danner de perfekte rammer for en ferie i afslapningens tegn. Vestjyllands campingpladser befinder sig inden for et stort område, der er afgrænset af det populære Vesterhav og hele Vestkysten. Inden for dette område finder du campingpladser, der især er velegnet, hvis du ønsker at opleve den danske natur og havets brusen på tætteste hold.

 

Camping i Vestjylland giver dig muligheden for at se de smukke og uendelige sandstrande, der pryder Vestjyllands kyster. Vesterhavet er et livligt hav, der rusker din krop igennem, så du nærmest er født på ny efter en dukkert. Vesterhavet er for mange et hav, der har en opkvikkende effekt. Faktisk har det danske band Nephew med jyske Simon Kvamm som frontfigur lavet en sang om den netop opkvikkende effekt, som Vesterhavet har.

 

Camping i Vestjylland handler ikke kun om det fængende Vesterhav. Det handler også om de utæmmede klitter, der ændrer sig i takt med naturens gang, det handler om de utallige naturområder, der findes. Vestjylland har noget af Danmarks mest smukke og vilde natur, der bør opleves via camping.

 

Hvis du vil campere i et naturskønt og populært område, der giver dig fornyet energi, er det camping i Vestjylland du bør vælge.

Fiskeri og søfartsmuseet

Hvis man interesser sig for søfart, fiskeri eller bare generelt havet, så tag til fiskeri- og søfartsmuseet i Esbjerg. Hele familien kan få sig en dejlig dag med interessante udstillinger omkring det Danske fiskeris og søfarts udvikling gennem tiden. For børnene er der også akvarier med havets fisk, og man kan tilmed komme til at røre nogle af dem.

Tarphagevej 2
6710 Esbjerg V
Tlf: 76122000
Fiskeri og søfartsmuseet

Jyllands Park Zoo

Tag en hyggelig dag med familien i Jyllands Park Zoo, og oplev over 500 dyr, hvor nogle af dem må fodres af publikum. Nyd din egen medbragte mad eller køb noget i Cafeteriet. Har børnene brug for at få brugt noget energi, så har Jyllands Park Zoo Danmarks største hoppepude på 689 kvadratmeter.


Haunstrupvej 13
6920 Videbæk
Tlf: 97166120
Jyllands Park Zoo

Stranden

Tag forbi stranden i alt slags vejr. Hvis vejret er godt kan man tage en svømmetur i Vesterhavets forfriskende vand. Er vejret derimod ikke så godt og blæser det kraftigt, så kan man alligevel tage ud og se vandet stå højt, og blive imponeret af de store kræfter der slippes løs. En til to dage efter en storm, når der er fralandsvind, er der gode muligheder for at finde rav langs kysten.
Under 2. Verdenskrig byggede tyskerne omkring 2000 bunkere langs den jyske vestkyst, så hvorfor ikke tage ud og se nogle af de spændende konstruktioner.


Spøttrup borg

I Salling kan man opleve middelalderstemningen på Spøttrup borgmuseum. Grundet reformationen opførte Biskop Jørgen Friis et unikt forsvarsværk med dobbelt voldgrav kaldet Spøttrup borg. Borgen er gennem tiden blevet renoveret og er idag Danmarks bedst bevarede middelalderborg.
Borgen 6 A
7860 Spøttrup
Tlf: 97561606
Spøttrup borg

Lemvig Museum

Lemvig blev grundlagt før år 1234, og Lemvig museum fortæller om købstadens historie og går tæt på de velhavende kvægbønder og handel med verden rundt om Nordsøen. Hvis vejret er til det kan man tage en dejlig gåtur på skulpturstien, med 54 kunstværker af billedhuggeren Thorvald Westergaard. Hvis man også er til astronomi, kan man tage en gåtur ud af planetstien, hvor man kommer forbi skulpturer af legemerne i solsystemet i skalaen 1:1 Milliard.

Vestergade 44
7620 Lemvig
Tlf: 97820025
Lemvig Museum

 

Der kan forekomme uoverensstemmelser mellem informationerne på Campingoversigten.dk og de respektive campingpladser.
Campingoversigten.dk fralægger sig ethvert ansvar for rigtigheden af informationerne på siden, og man bør i hvert tilfælde kontrollere informationerne på campinpladsernes egne hjemmesider.