Sydsjælland og Lolland-Falster Camping

Billig%20Camping%20Sydsjaelland%20Lolland%20FalsterHar du planer om at tage på camping i Sydsjælland, er det sikkert med det formål at komme lidt væk fra dagligdagen og have mulighed for at slappe af i fulde drag. Og det er lige præcis det camping i Sydsjælland kan. Sydsjællands natur og kultur hjælper dig med at gasse ned for det hektiske hverdagsliv, så du kan slappe af uden at skulle tænke stressede tanker.

 

Sydsjælland byder på en masse oplevelser for hele familien. Derfor er Sydsjælland et oplagt valg at campere for familier, da der findes noget for enhver smag. Lolland, Falster, Møn osv. er alle steder med en masse oplevelsesrige seværdigheder, der er værd at se – du går ikke tør for ideer, når du er på camping i Sydsjælland.

 

Elsker du at slappe af i frodig og fredelig natur, har du selvfølgelig også muligheden for det i Sydsjælland. Med naturskønne områder danner Sydsjælland de perfekte rammer for en ferie i ro og mag. Der er bl.a. rig mulighed for at gå ture i de smukke skove, der pryder Sydsjælland, eller opleve kridtskrænterne ved Stevns eller på Møn.

Møns Klint

Tag ud og se det fantastiske syn af kridtskrænter ved Møns klint. Danmark var engang dækket af hav, og siden da er døde mikroskopiske dyr igennem 70 millioner år aflejret og presset, og på den måde blevet til kridt. Det er ikke kun et smukt syn som møder en, man kan nemlig også være heldig at finde fossiler fra større dyr, både på stranden eller i kridtet.Stengårdsvej 8
4791 Borre
Tlf: 55863600
Geocenter Møns Klint

Faxe kalkbrud

Hvis man skal på fossiljagt, så er Faxe kalkbrud et rigtig godt sted. Find hammer og mejsel frem eller lej det i Geomuseum Faxe, og gå på jagt i et 63 millioner år gammelt koralrev. Man kan finde både hajtænder, forstenede blæksprutter, krabbeskjolde, muslinger mm. Hvis det er en varm sommerdag, kan man også tage en dukkert i det blå vand, men man skal være opmærksom på, at kalkstenene kan være skarpe, og derfor skal man evt. have badefodtøj på.

Østervej 2

6440 Faxe

Tlf:56502806

Geomuseum Faxe

Koldkrigsmuseum Stevnsfort

18 meter nede i Stevns klint mellem Rødvig og Højerup, ligger Stevnsfortet. Fortet blev bygget mellem 1950-1953 som et forsvarsværk mod Warzawapagten flåde. I dag er fortet et museum, hvor man kan se nogle af de imponerende forsvarsmekanismer, som hører fortiden til. Der findes blandt andet to pansertårne med hver to kanoner, som kan række 23 km.


Korsnæbsvej 60
4673 Rødvig
Tlf: 56502806
Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Knuthenborg Safaripark

Hvis man skal have en oplevelse ud over det sædvanlige, så er Knuthenborg Safaripark et godt bud. Med sine godt 400 hektar (2011) er parken nordens største dyrepark. Man kan her tage på safari i sin bil og nyde synet af over 1000 fritgående dyr fra steder som Afrika, Amerika, Asien, Australien og Europa. I de idylliske omgivelser kan man nyde sin medbragte mad eller spise i parkens spisested Oasen.

Knuthenborg Alle
4930 Maribo
Tlf: 54788089
Knuthenborg Safaripark

 

 

Der kan forekomme uoverensstemmelser mellem informationerne på Campingoversigten.dk og de respektive campingpladser.
Campingoversigten.dk fralægger sig ethvert ansvar for rigtigheden af informationerne på siden, og man bør i hvert tilfælde kontrollere informationerne på campinpladsernes egne hjemmesider.