Sønderjylland Camping

Billig%20Camping%20SoenderjyllandCamping i Sønderjylland giver dig mulighed for at finde en lang række herlige campingpladser på grænsen til Tyskland. Gode steder at campere er bl.a. i og omkring Tønder og Kruså, der er placeret i den vestlige del af området. Tønder og Kruså er ikke de eneste byer, der har lækre campingpladser. Også Rømø kan stolt vise sine campingpladser frem, der alle indbyder til ferie og hygge i det Sønderjyske.

 

For ikke at forglemme den østlige del af Sønderjylland: Her finder du også hyggelige campingpladser ved Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og på Als. I Sønderjylland er du garanteret en campingferie i et fantastisk og kulturelt område, hvor der er plads til alle behov og ønsker – ingen føler sig udenfor.

 

Campinglivet i Sønderjylland er karakteriseret ved, at der er et massivt fokus på at slappe af. Camping i Sønderjylland handler ikke om at have travlt med at nå at se en masse seværdigheder – det handler om at tage alting i selvkontrolleret tempo. Camping handler om at koble fra og nyde livet i fulde drag. Og det kan du med garanti gøre i Sønderjylland.

 

Ønsker du en campingferie med fokus på afslapning og samvær, bør du vælge at tage til det naturskønne Sønderjylland.

Koldinghus

Tag forbi det flotte bygningsværk Koldinghus, som igennem tiderne har både har været fæstning, kongelig residens, ruin og museum. Slottet blev opført i midten af 1200-tallet, og i historiecentret kan man høre om, hvordan slottet er blevet brugt gennem tiden. Der fortælles blandt andet om de spanske soldater som kom til at brænde slottet ned i 1808 samt hvordan restaureringen foregik.

Markdanersgade 11
6000 Kolding
Tlf: 76338100

Legoland

Tag til Billund og giv børnene en dag fuld af sjove oplevelser i LEGO universet. Se den flotte LEGO landsby og prøv nogle af de mange forlystelser. Til spisetid kan man tage køletasken med i bedste campingstil og spise sin medbragte mad i Picnic området.Nordmarksvej 9
7190 Billund
Tlf: 75331333

Ribe

Besøg Danmarks ældste by Ribe og se domkirken, de brostensbelagte gader og de gamle bindingsværkshuse. Gennem Ribes Vikingemuseum kan man komme på guidede ture rundt i byen og få indsigt i nogle af de historiske begivenheder, som har udspillet sig. Hvis man skal have sig en uhyggelig aften kan man også komme på en såkaldt Ghost walk rundt i gaderne, hvor man hører historier om heksebrænderier, kongemord mm.


Jellingemonumenterne

Hvis man har lyst til at få noget ældgammel Dansk historie, så skal man tage til Jelling og se Jellingemonumenterne. Man finder her to runesten Jelling kirke og to gravhøje. De to runesten er rejst henholdsvis omkring 935 og mellem 960 og 985 og symboliserer overgangen fra den hedenske vikingetid til den kristne middelalder. Jelling kirke ligger mellem to store gravhøje hvori Gorm den gamle og Dronning Thyra oprindeligt skulle være begravet. Kirken blev bygget af frådsten i starten af det 12. århundrede efter tidligere kirker i træ nedbrændte.

Nationalpark Vadehavet

Besøg Danmarks største nationalpark med dertilhørende sandstrande marskområder og klitter. Man mener, at der årligt kommer omkring 10 millioner fugle forbi vadehavet på træk, hvor en af grundene er tidevandet, som blotgør vadeflader med masser af muslinger og føde. Omkring juni, juli måned kan man være heldig og se nogle af de omkring 3000 spættede sæler yngle i området. Chancerne er størst ved lavvande, hvor man kan se dem ligge på sandbankerne.

 

Der kan forekomme uoverensstemmelser mellem informationerne på Campingoversigten.dk og de respektive campingpladser.
Campingoversigten.dk fralægger sig ethvert ansvar for rigtigheden af informationerne på siden, og man bør i hvert tilfælde kontrollere informationerne på campinpladsernes egne hjemmesider.