Østjylland Camping

Billig%20Camping%20OestjyllandCamping i Østjylland byder campisterne på et hav af muligheder for at more sig. I Østjylland findes der et hav af seværdigheder og naturskønne områder. Der er eksempelvis Silkeborgområdets smukke og store skove, hvor du kan gå dig en god tur i de mest idylliske omgivelser. Camping i Østjylland giver dig også muligheden for at sejle på den berømte og snoede Gudenå, hvor freden for alvor får lov til at sprede sig i dit sind.

 

Der er ingen tvivl om, at skovene i og omkring Østjylland er flottest om sommeren, hvor træernes blade har den smukkeste og mest frodige grønne farver. Ved at gå en tur i skoven bliver alle dine sanser aktiveret på kryds og tværs. Du vil se det smukke dyreliv, der udspringer sig fra skovens miljø, du kan dufte et hav af skovens vidunderlige dufte – din sanseaktivitet vil give dig ro i sjælen og de bedste betingelser for en god og vellykket camping i Østjylland.

 

Du bør vælge at campere i Østjylland, hvis du vil opleve nogle af Danmarks smukkeste skove og mest aktive dyreliv. Camping i Østjylland giver dig og din familie det bedste udgangspunkt for en afslappet og behagelig ferie – og hvem vil ikke gerne have en afslappet og behagelig ferie?

Aros KunstmuseumAros Kunstmuseum - Østjylland CampingI Århus ligger kunstmuseet Aros, der med sine 9 etager har kunst for enhver smag. Aros er blandt andet kendt for Ron Muecks skulptur ”Boy”, som er en kæmpemæssig livagtig dreng, som sidder på hug. I 2011 blev ”Your Rainbow Panorama” indviet, hvilket er en glascirkel med en diameter på 52 m i regnbuens farver. Her kan man gå rundt på toppen af Aros og se Århus i de flotte farver. Aros er helt sikkert et besøg værd, hvis man skal til Århus og se den flotte og hyggelige by.

Aros Allé 2
8000 Aarhus
Tlf:87306600
Aros Kunstmuseum

Nationalpark Mols BjergeMols Bjerge - Camping ØstjyllandNationalparken ligger på det sydlige Djursland og er omkring 180 kvadratkilometer stor med Mols Bjerge beliggende centralt. Terrænet er meget kuperet, og der findes flere sjældne dyr og planter. Man kan tage på vandre- eller cykelture på nogle af de mange stier, og på den måde opleve den meget specielle og flotte natur. Ved kysten er der dejlige badestrande og muligheder for fiskeri.
Grenåvej 12
8410 Rønde
Nationalpark Mols Bjerge

HimmelbjergetHimmelbjerget - Østjylland CampingUd til Julsø mellem Ry og Silkeborg ligger en bakke ved navn Himmelbjerget. Med sine 147 meter er det Danmarks syvende højeste naturlige punkt, hvor man fra toppen kan få en utrolig udsigt over søhøjlandet. På toppen er der opført et 25 meter højt tårn, til minde om Kong Frederik d. 7. som tak for grundloven. I sommermånederne kan man købe sig adgang til tårnet, og der er også mulighed for at købe is mm. i de forskellige nærliggende butikker.Himmelbjergvej
8680 Ry
Himmelbjerget

Fregatten JyllandFregatten Jylland - Camping ØstjyllandI Ebeltoft ligger Fregatten Jylland, der med sine 71 meter lange skrog, er verdens længste træskib. Under 2. Slesvigske Krig i slaget ved Helgoland 1864, blev Fregatten Jylland brugt til at sende dele af den preussiske og østrigske flåde på flugt. I dag er Fregatten Jylland omdannet til et museum, og det er derfor muligt at se, hvordan datidens krigsskib så ud, hvordan forholdene var for besætningen og hvad det var, der kunne sende andre flåder på flugt.


S.A. Jensensvej 2 - 4
8400 Ebeltoft

Tlf: 86341099

Fregatten Jylland

 

 

 

Der kan forekomme uoverensstemmelser mellem informationerne på Campingoversigten.dk og de respektive campingpladser.
Campingoversigten.dk fralægger sig ethvert ansvar for rigtigheden af informationerne på siden, og man bør i hvert tilfælde kontrollere informationerne på campinpladsernes egne hjemmesider.