Nordsjælland Camping

Billig%20Camping%20NordsjaellandI den nordlige ende af Sjælland dannes de perfekte rammer for en campingferie, der står i hyggens, samværets samt i bylivets tegn i Københavns pulserende gader. Camping i Nordsjælland kombinerer nemlig både natur og byliv, hvilket gør, at der er noget for enhver smag – også for teenagere.

 

Nordsjællands natur bærer præg af en masse skønne områder, hvor det er muligt at stresse helt af. Fuglenes kvidren og bladenes raslen får dig til at slappe helt af, når du nyder din velfortjente morgenkaffe på de Nordsjællandske campingpladser. 

 

Der er ingen tvivl om, at noget af det smukkeste, du kan opleve i Nordsjælland om sommeren, er de Nordsjællandske solnedgange ved kysterne. Hvis vejret er til det, kan det stærkt anbefales at pakke en kurv med et par tæpper, snacks og en flaske rødvin/hvidvin og ellers bare nyde solnedgangen i fulde drag sammen med den, du holder af. Det er netop sådanne øjeblikke, der gør camping i Nordsjælland meget attraktivt.

 

Du bør campere i Nordsjælland, hvis du ønsker en ferie i ro og mag og ønsker at opleve bylivet, serværdighederne, cafeerne og shoppinggaderne i København. Så hvis du vil have øjeblikke, du aldrig glemmer, så er det på tide at campere i Nordsjælland.

 

Frederiksborg Slot

I Hillerød ligger Frederiksborg slot, som i starten af 1600-tallet blev opført af Christian den 4. Slottet blev bygget da Kong Christian ville vise sin magt som europæisk leder, og derfor blev det opført i en flot renæssancestil med mange udsmykninger. I slotsgården står Neptunbrønden, der blev bygget som et symbol på den magt, man på det tidspunkt havde på havet. Frederiksbog slot er i det hele taget utrolig velbevaret, og nogle af de ting, som man bør se, er: Marmorgalleriet, Slotskirken, Bedekammeret, Riddersalen og Audienssalen.

Frederiksborg Slot
3400 Hillerød
Tlf: 48260439
Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg slot

Gribskov

For de fleste handler campinglivet meget om at nyde naturen og hygge med familien. Hvis man befinder sig i Nordsjælland og vejret er til det, så bør man derfor tage ud og nyde stilheden og naturen i Danmarks fjerdestørste skov, Gribskov. Skoven er på omkring 56 km2 og har to søer kaldet Store og Lille Gribsø. Links til naturstyrelsens foldere med kort over vandreruter i skovene kan ses nedenunder.
Gribskov - Esrum Sø
Gribskov - Gribsø
Gribskov - Maarum
Gribskov - Nødebo

Tivoli

Hvis man trænger til at gøre sin campingferie lidt sjovere for børnene, så kan en tur i Tivoli i København gøre godt for hele familien. I godt vejr kan man tage rundt i forlystelsesparken og nyde omgivelserne. Hvis man trænger til at få adrenalinen op, eller bare vil prøve noget mindre vildt, så er der noget for enhver smag. Hvis man skal have stillet sulten eller trænger til en kop kaffe, så findes der også et væld af gode restauranter i parken.

Vesterbrogade 3
1620 København
Tlf: 33151001
Tivoli

Jægersborg Dyrehave

Nord for København ligger Dyrehaven, der med sine 1100 ha og en hjortebestand på ca. 2000 er et lækkert og anderledes udflugtsmål. Man kan her gå gode ture rundt i skoven samt se de mange hjorte græsse på de store arealer. Inde i Dyrehaven kan man endvidere se det flotte Eremitageslot fra 1734. Slottet blev opført af Christian 6. og er igennem tiden blevet brugt til diverse jagtfrokoster.

Kort over Dyrehaven

 

 

 

 

 

Der kan forekomme uoverensstemmelser mellem informationerne på Campingoversigten.dk og de respektive campingpladser.
Campingoversigten.dk fralægger sig ethvert ansvar for rigtigheden af informationerne på siden, og man bør i hvert tilfælde kontrollere informationerne på campinpladsernes egne hjemmesider.