Nordjylland Camping

Billig%20Camping%20NordjyllandNår du tager på camping i Nordjylland, handler det om at geare ned og nyde livet. Camping i Nordjylland byder på en masse fantastiske naturoplevelser kombineret med delikate kulturelle og kunstneriske oplevelser. I Nordjylland er der noget til enhver smag.

 

Camping i Nordjylland giver dig mulighed for at være helt tæt på naturen og opleve de smukke og naturskønne områder, der pryder Nordjyllands geografi. Du kan også opleve et hav af spændende kulturoplevelser, gå ture i de hyggelige byer og smage på de lokale fødevarer – alt sammen inden for rimelig radius.

 

Man bør vælge at tage på camping i Nordjylland, hvis man ønsker at holde ferie tæt på naturskønne områder. Der er ingen tvivl om, at Nordjylland har noget af Danmarks absolut smukkeste natur. Du kan bl.a. opleve, når vandene mødes ved toppen af Danmark.Sluk for dagligdagens stressende strøm, og kobl af i Nordjyllands fantastiske natur – livet handler om at tage sig tid til samvær. Camping giver dig tid til samvær.

 

Mange mennesker associerer camping i Nordjylland med Skagen. Og netop Skagen er for mange et turistmål, der er uundværligt, grundet dets særprægede natur samt fiskerihavn. Derudover er byen især kendt for sine Skagensmalere (Bl.a. P.S Krøyer), der skabte mesterværker indenfor malerkunst.

Fårup Sommerland

Prøv nogle af de mange forlystelser i Fårup sommerland. Nyheden i 2013 er "Orkanen", som er Danmarks længste suspended rollercoaster, hvor farten kommer helt op på 75 km/t.


Pirupvejen 147
9492 Blokhus
Tlf: 98881600
Fårup Sommerland

Den tilsandede kirke

Syd for Skagen finder man en kirke fra 1300-tallet, som er delvist begravet i sand. Kirken hedder Sct. Laurentii Kirken og blev i 1795 nedlagt grundet sandflugten i området, som gjorde det svært for menigheden at nå frem.

Skagen Klitplantage
9990 Skagen
Tlf: 72543000
Den Tilsandede Kirke

Lindholm Høje

Ved Limfjordens nordside findes en gammel vikingegravplads fra den tidlige jernalder. Der findes over 700 grave, hvor de ældste er fra omkring år 500.


Vendilavej 11
9400 Nørresundby
Tlf: 99317440

Lindholm Høje Museet

Nordsøen Oceanarium

Tag ind og se nordeuropas største akvarie beliggende i Hirtshals. Man kan her komme helt tæt på Nordsøens dyreliv, blandt andet ved sælfodring ved Limfjorden.

Willemoesvej 2
9850 Hirtshals
Tlf: 98944444
Nordsøen Oceanarium

 

Grenen

Se bølgerne fra Skagerak og Kattegat slå sammen i Danmarks næst-nordligste punkt. Det siges også, at Grenen er et af de bedste steder i Danmark for at se havpattedyr.

 

 

Der kan forekomme uoverensstemmelser mellem informationerne på Campingoversigten.dk og de respektive campingpladser.
Campingoversigten.dk fralægger sig ethvert ansvar for rigtigheden af informationerne på siden, og man bør i hvert tilfælde kontrollere informationerne på campinpladsernes egne hjemmesider.