Fyn Camping

Billig%20Camping%20FynCamping på Fyn er uden tvivl en af verdens bedste måder at slappe af på. Søg efter campingpladser på Fyn her. Med Fyns rolige og smukke natur er betingelserne for en afslappende ferie i den grad opfyldt.

 

Camping på Fyn handler ikke kun om natur, men om meget mere. Camping på Fyn handler også om at opleve de mange landsbyer, der pryder øen. Hver landsby har sin helt egen unikke historie, der er en oplevelse værd. Fyns natur, små landsbyer og bylivet i Odense er den perfekte kombination af en dejlig camping ferie.

 

Der findes et hav af campingpladser på Fyn, hvorfor det i visse tilfælde kan være svært at vælge, hvilken man helst vil besøge. Men frygt ej. Via vores campingoversigt kan man lynhurtigt finde de campingpladser, der stemmer bedst overens med ens behov og ønsker. Vi er til for at gøre dit valg af campingplads lettere.

Er du til hyggelige, stilfærdige campingpladser, der er placeret i og omkring skøn natur, så er det camping på Fyn du skal vælge. 

Danmarks Jernbanemuseum

Dansk Jernbanemuseum - Fyn Camping
I Danmarks tredjestørste by og H.C Andersens fødeby Odense finder man blandt andet et over 10.000 kvadratmeter stort jernbanemuseum, hvor man kan se alt fra lokomotiver og kongelige vogne til en stor sneplov og små dræsiner. Børnene får muligheden for at indleve sig i togførerens rolle, se udstillinger med modeltog og lege på legepladsen. I jernbanemuseet kan man blandt andet se en salonvogn fra 1886, som den Russiske kejserinde Dagmar benyttede, eller se Danmarks ældste bevarede lokomotiv, bygget i 1868.

Dannebrogsgade 24
5000 Odense C
Tlf: 66136630
Danmarks Jernbanemuseum

Den Fynske landsby

Den Fynske Landsby - Fyn CampingTag en tur ud i det gode sommervejr og besøg frilandsmuseet Den Fynske Landsby, som skildrer landsbysamfundene ved H.C. Andersens tid. Flere gårde og huse er samlet fra hele Fyn i et lille samfund, hvor man kan få et indblik i 1800-tallets liv på landet. Tjek kalenderen på deres hjemmeside og se, om der sker noget spændende, når I har tænkt jer at besøge landsbyen.
Sejerskovvej 20
5260 Odense S
Tlf: 65514601
Den Fynske Landsby

H.C. Andersens hus og barndomshjem

HC Andersens Hus - Fyn Camping
I Odense kan man besøge H.C. Andersens hus og barndomshjem og på den måde få et spændende møde med eventyrforfatterens liv. H.C. Andersen boede med sine forældre i sit barndomshjem på Munkemøllestræde 3-5 mellem 1807 og 1819. Huset er nu lavet om til et museum, som viser både barndommen, men også hvordan det var at leve i Odense på den tid. I 1905 købte Odense kommune digterens hus fra hans voksne liv, og efter restaurering blev det indrettet som museum.

H. C. Andersens hus
Bangs Boder 29
5000 Odense C
Tlf: 65514601

H.C. Andersens Hus

H.C. Andersens barndomshjem
Munkemøllestræde 3-5
5000 Odense C
Tlf: 65514601
H.C. Andersens Barndomshjem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der kan forekomme uoverensstemmelser mellem informationerne på Campingoversigten.dk og de respektive campingpladser.
Campingoversigten.dk fralægger sig ethvert ansvar for rigtigheden af informationerne på siden, og man bør i hvert tilfælde kontrollere informationerne på campinpladsernes egne hjemmesider.