Bornholm Camping

Billig%20Camping%20BornholmGiv hele familien en dejlig ferie på en af Bornholms campingpladser, og du kan søge efter den, der passer dig og din familie, her. Camping på Bornholm er for dig, der ønsker en ferie på en af Danmarks absolut smukkeste og naturrige øer, og at campere er uden tvivl en perfekt måde at lære øen bedre at kende på. Ved at bo på de naturskønne campingpladser har man de bedste forudsætninger for en vellykket ferie, og camping på Bornholm kan give en oplevelse, man sent vil glemme.

 

Bornholm er især kendt for at have en masse fantastiske skovområder, hvor det er muligt at gå nogle lange ture omringet af skøn natur. Camperes på Bornholm om sommeren, vil man opleve træernes smukke og farverige blade pryde hele skoven – en fantastisk oplevelse for den, der elsker naturen. Camping på Bornholm giver også muligheden for at opleve øens smukke og rustikke byer. Mange campister vælger at smage på Bornholms fantastisk smagfulde råvarer og madretter. Delikatessen ”Sol over Gudhjem” er unægtelig en af Bornholms mest berømte retter, og den bør smages, hvis man camperer på Bornholm. Derudover er Krøllebølle-isen også en lækker spise på den varme sommerdag.

 

Camping på Bornholm er meget populær blandt familier med børn, eftersom der er gode badeforhold, en masse aktiviteter og som regel godt vejr på solskinsøen. Alt dette skaber rammerne for en behagelig og mindeværdig ferie på Bornholm.

RundkirkerOesterlars Rundkirke - Bornholm CampingBornholm er yderst kendt for sine fire ud af Danmarks i alt syv rundkirker. De blev bygget omkring år 1150 og 100 år frem og hedder Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker. Kirkerne blev bygget runde, så de kunne fungere som forsvarsværker mod sørøverangreb, som på den tid prægede den sydlige Østersø. Rundkirken Østerlars er Danmarks største rundkirke og nok også den mest kendte. Hvert år er der omkring 120.000 besøgende, og derfor er Østerlars også en af Bornholms hovedattraktioner.


Østerlars Rundkirke

HammershusHammershus - Bornholm CampingNår man besøger Bornholm bør man næsten tage til det nordvestlige hjørne og se den gamle middelalderborg Hammershus. Borgen blev bygget omkring år 1200 ved et samarbejde mellem Kong Valdemar Sejr og ærkebiskop Anders Sunesen. Der er desværre kun ruiner tilbage, men Hammershus kan bryste sig af at være Nordeuropas største af slagsen. Hammershus har været besat op til flere gange gennem historien, men oprindeligt blev den brugt som samlingssted for korstogshærene, inden de drog videre.

Hammershus

 

 

Der kan forekomme uoverensstemmelser mellem informationerne på Campingoversigten.dk og de respektive campingpladser.
Campingoversigten.dk fralægger sig ethvert ansvar for rigtigheden af informationerne på siden, og man bør i hvert tilfælde kontrollere informationerne på campinpladsernes egne hjemmesider.